Santa Monica Civic Center Parking Structure

Moore Ruble Yudell Architects commissioned AHBE to create this three-minute long video that highlights the sustainable technologies used in the design and construction of the Santa Monica Civic Center Parking Structure. The video – subtitled “A Sustainable Response to an Urban Challenge: Transforming the Parking Structure” – will play continuously at the National Building Museum in Washington, DC as part of the “House of Cars” (October 2009-July 2010) exhibition.

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s